Opplev noe så spesielt som Moto GP live

Er du en adrenalinjunkie som elsker fart og spenning? Holder det ikke med Formel 1 og rally? Da er du bare nødt til å oppleve det sirkuset som Moto GP er.

Hva er Moto GP

Moto GP er heseblesende fartsidrett som regelrett er livsfarlig. Det er motorsykler som kjører om kapp på bane. Sporten er delt inn i en rekke ulike fartsklasser hvor klassene med flest hestekrefter virkelig river.

Moto Grand Prix er et årelangt sirkus med de samme sjåførene. Dette gjør at spenningen er til å ta å føle på gjennom hele sesongen. Hvert eneste løp betyr noe og alle førerne gir virkelig alt hvert eneste løp.

Poengssystem

Poengssystemet fungerer på følgende måte. Hvert eneste løp deles det ut poeng. Førerne som kommer på 1-15 plass får tildelt poeng. 25 poeng til vinneren og et lite poeng til 15 plassen. Disse poengene tas med videre i sesongen og føreren med flest poeng ved sesongslutt krones til vinner av årets sesong. Er dette noe for deg er du nødt å klikk her for å lese mer. Førerne kjører i hele verden og du kan plukke reisemål fra øverste hylle. Blant dem:

  • Qatar
  • Portugal
  • Frankrike
  • Spania

Dette blir en opplevelse for livet