Opplev motorsport på nært hold

Motorsport er en populær hobby både nasjonalt og internasjonalt, og tiltrekker seg tilhengere over hele verden. Motorsport omfatter løp med bil og motorsykkel. Motorbåtsport og motorflysport går også under kategorien motorsport. Motorsportarrangementer tiltrekker seg publikummere i hopetall.Under Formel 1 arrangementet Italian Grand Prix, var 200 000 mennesker til stede på stadion. Formel 1 Grand Prix er en verdenscup som forflytter seg fra bane til bane i hele verden. I 2019 tiltrakk arrangementene til sammen fire millioner mennesker som publikum i løpet av gjennomreisen. På tre av stoppestedene til arrangementet rundet publikumstallene 300 000. Disse tre arrangementene var i Storbritannia, Mexico og Australia.

Formel 1 – Monaco Grand Prix

Et av de mest prestisjetunge Formel 1-løpene i verden er Monaco Grand Prix. Monaco Grand Prix går på Formel 1-banen i Monaco. Banen er smal og går gjennom gatene i det lille landet Monaco på Frankrikes sørkyst. På grunn av den smale banen, de krappe svingene og de mange bakkene i løpet, blir banen sett på som en av de vanskeligste banene i Grand Prix-sirkuset. Løpet har blitt holdt siden 1929, og i 2019 møtte over 150 000 motorsportentusiaster opp for å overvære det glamorøse løpet. Løpet har de siste årene blitt vunnet av kjente navn som Nico Rosberg, Lewis Hamilton og Sebastian Vettel.

MotoGP

MotoGP er en serie med motorsykkelløp som utgjør verdensmesterskapet i roadracing. Roadracing er motorsykkelløp som går på asfalt i høy hastighet. MotoGP er en VM-klasse innen roadracing. Totalt i løpet av verdensmesterskapet arrangeres det 18 løp, rundt om på forskjellige baner over hele verden. Løpene blir til sammen besøkt av over 2 millioner mennesker verden over, i tillegg til at løpene blir direktesendt på TV-stasjoner i over 100 land. Ble du mer nysgjerrig på MotoGP eller Formel 1, og ønsker å være blant de mange publikummerne verden over, få mer informasjon fra nettet. Et smart sted å titte innom er Gosporttravel.com, som tilbyr motorsports-pakkereiser.